mandag 12. april 2010

På ann igjen...

Ja i kveld blir det KP-bad, alsolomslag etc etc.. Håpe sommeren gjør underverk. Skal snart få printe ut søknad til ny tur for snuppa til Los Teques. Hun treng det sårt.. Hun har mase eksem på knær, armer og hender. Håpe på å få bukt med litt iallefall..

Men hun har begynt å få noe merkelig tørre smånuppete flekker et lite område på magen og litt i lysken. Lure på hva det er?

Nettene haar vært sånn tålig gode i det siste men tror det kan ha noe med masse godt vær og mye ute.. Blir sliten av så mye luft hehe. Hun har gått med sitt lille førstehjelpsskrin som hun fikk av Siw og Lillian og plastret på eksemet på kneet hehe. Hun er såååå fornøyd med det.

Vi er snart tom for KP så vi må bestille en ny 1 kg's boks. Var veldig kjekt med den, åsså varte den sååå lenge selv om vi bader henne flere ganger i uken. Bedre med en sånn boks til 6-700 som varer en stund istedenfor og gå å kjøpe de flaskene, da blir en jo ruinert..

Synes så synd på jenta mi som må gjennom alt det her, skulle ønske jeg kunne tatt det over på meg så hun slapp og lide.. Er bare så synd at vi ikke kan få /gjøre alt vi vil..

Ellers ha en fin dag til alle der ute som leser bloggen......

2 kommentarer:

  1. Helloen - du skirver at du kjøper 1 kg bokser. Er dette i pulver form ?

    Vi får bare tak i 500 ml flakser til 99 kr og ja det kan en jo bli ruinert av. Pga av pris og missfarging har vi gått mer og mer over til grønnsåpe.

    Takk for tips om det KP produktet dere bruker. Kansje du kan legge ut et bilde ?

    Trist å høre at Angel sin eksem er på retur - nå var hun jo så fin i helgen. Det er dette som er så dritt at de gode periodene ikke varer.

    Sender en stor klem til dere begge to.

    SvarSlett
  2. Ja er en boks med pulver, bestiller den på apoteket, skal få tatt bilde å lagt ut en av de nærmeste dagene :)
    Vi blir nok å gå over til grønnsåpe når ho blir større tenker jeg. Men foreløpig ser hudlegen at vi bruker KP. Han sa noe om at det desinfiserer bedre enn grønnsåpe og siden hun er sånn at når eksemen bli verre så e det så og si bare kjøttsår..
    Det går veldig opp og ned med eksemen hennes, når vi endelig tror at ho er kommet over den verste kneiken så er det på ann igjen.. Er skikkelig lei til tider.
    Nå går det brennkopper i barnehagen. Håper ikke Angelica får det...

    SvarSlett